itulau_fanua

Tala Fou

O le a le fa'aitiitiga e mafai ona fa'aauupegaina i se afi stepper?

1. Le mafuaʻaga ua faʻapipiʻiina ai le afi stepper ma se faʻaititia

Ole tele ole fesuia'iga ole vaega ole stator ile taimi nei ile afi stepper, e pei ole suia ole pulupulu o totonu ole ta'avale afi ta'avale stepper ina ia gaoioi ile saoasaoa maualalo.A'o fa'atali se afi ta'avale la'ititi maualalo mo se fa'atonuga, o lo'o tu le rotor.A laa i lalo ole saoasaoa, ole a taua tele le suiga ole saoasaoa.Afai e suia i le televave o le gaioiga, e mafai ona foia le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le saoasaoa, ae o le a le lava le torque.O le saoasaoa maualalo o le a mafua ai le fesuisuiai o le uila, ae o le saoasaoa maualuga o le a le lava le malosi, o lea e manaʻomia ai se faʻaitiitia.

 2. O a mea e masani ona faʻapipiʻiina reducers mo stepper motors

O le fa'aitiitiga o se vaega tuto'atasi e tu'ufa'atasia le felauaiga o mea fa'aoga, felauaiga o anufe, ma le fa'aogaina o anufe o lo'o fa'amauina i totonu o se atigi malo.E masani ona faʻaaogaina e avea o se faʻaitiitiga faʻapipiʻi masini i le va o le uluai taʻavale ma le masini galue, e taʻalo se sao i le faʻatusatusaina o le saoasaoa ma le tuʻuina atu o le taʻavale i le va o le uluai taʻavale ma le masini galue poʻo le actuator;

E i ai ituaiga eseese o mea fa'aitiitiga, e mafai ona vaevaeina i mea fa'aitiitiga, fa'aitiitiga anufe, ma fa'aitiitiga o mea fa'atosina e tusa ai ma le ituaiga felauaiga;E tusa ai ma tulaga faʻasalalau eseese, e mafai ona vaevaeina i le tasi-laasaga ma le tele-laasaga faʻaitiitia;

E tusa ai ma foliga o mea faʻaoga, e mafai ona vaevaeina i latou faʻaitiitiga mea faʻapipiʻi, faʻaitiitiga mea faʻapipiʻi, ma faʻaitiitiga mea faʻapipiʻi;

E tusa ai ma le faʻatulagaina o le faʻasalalauga, e mafai ona vaevaeina i faʻaitiitiga faʻasalalau, vaeluaga faʻaitiitia faʻafefe, ma faʻaitiitiga coaxial.

O mea fa'aitiiti ua fa'apipi'iina i ta'avale ta'avale e aofia ai fa'aitiitiga paneta, fa'aitiitiga mea fa'ailo, fa'aitiitiga o mea fa'atutusa, ma fa'aitiitiga mea fa'avili.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

O le a le sa'o o le stepper motor paneta reducer?

O le sa'o o le fa'aitiitiga, lea e ta'ua fo'i o le kilia fa'afo'i, e maua e ala i le fa'apipi'iina o le fa'ai'uga o galuega ma fa'ata'amilo i le fa'asolosolo fa'asolosolo ma fa'afeagai e maua ai se fa'ailoga fa'amauina o le + -2% torque i le pito o le gaosiga.A i ai se suiga faʻaituau laʻititi i le pito faʻaoga o le faʻaititia, o lenei faʻaogaina o le angular e taʻua o le kilia toe foʻi.O le iunite o le "arc minute", lea e tasi le onosefulu o le tikeri.O le tau fa'amama fa'afo'i masani e fa'atatau i le fa'ai'uga o le atigipusa.

O le stepper motor paneta faʻaitiitiga o loʻo i ai uiga o le maualuga maualuga, maualuga le saʻo (e oʻo atu i le 1 points i le laasaga), maualuga le faʻaogaina o le eletise (97% -98% i le laasaga), maualuga maualuga / volume ratio, ma le tausiga e leai se totogi.

E le mafai ona fetuuna'i le sa'o sa'o o le ta'avale afi, ma o le fa'aogaina o le afi fa'asolosolo e fa'amautu atoatoa i le umi o le la'a ma le numera o le pulu.E mafai ona faitau atoa le numera o le pulusi, ma e leai se manatu o le sa'o i numera numera.O le laasaga e tasi o le laasaga e tasi, ma o le laasaga lona lua e lua laasaga.

O le sa'o lelei o lo'o fa'atonuina nei o le sa'o o le kilia o mea e fa'afo'i mai ai le pusa fa'aitiitiga paneta:

1. Metotia mo le fetu'una'iga o le sa'o o le milo:

O le fetuunaiga o le saʻo o le taamilosaga o le paneta reducer spindle e masani lava ona fuafuaina e le tauaveina pe afai o le machining sese o le spindle lava ia ausia manaoga.

O le ki i le fetu'una'iga o le sa'o o le taamilosaga o le spindle o le fetu'una'i lea o le kilia o ave.O le fa'atumauina o le kilia fa'atatauga e taua tele mo le fa'atinoga ma le ola fa'amomoli o vaega fa'avili.

Mo taʻavale bearings, pe a iai se va tele, e le gata o le a taulaʻi le uta i luga o le elemene taʻavale i le itu o le malosi, ae o le a mafua ai foi le mamafa o le mamafa i le fesoʻotaʻiga i le va o totonu ma fafo o le uila, faʻapuupuu le tauaveina le ola, ma tafetafea le ogatotonu o le spindle, lea e faigofie ona mafua ai le vibration o vaega spindle.

O le mea lea, e tatau ona faʻapipiʻiina muamua le fetuunaiga o paʻu taʻavale e faʻatupuina ai se aofaʻi o faʻalavelave i totonu o le faʻailoga, ma faʻatupuina ai se aofaʻi o le faʻafefeteina o le elastic i le fesoʻotaʻiga i le va o le taʻavale elemene ma le taʻavale i totonu ma fafo, ma faʻaleleia atili ai le malosi o le ave. .

2. Gap adjustment method:

O le paneta faʻaitiitiga e faʻatupuina feteʻenaʻiga i le taimi o lana gaioiga, e mafua ai suiga i le lapopoa, foliga, ma le lelei o luga o vaega, faʻapea foʻi ma le ofuina ma loimata, e mafua ai le faʻateleina o le kilia fetaui i le va o vaega.I le taimi nei, e tatau ona tatou fetuunai i totonu o se tulaga talafeagai e faʻamautinoa ai le saʻo o le fegasoloaʻiga i le va o vaega.

3. Sese auala taui:

Le fa'alavelave o le fa'a'ese'ese o mea sese o vaega i latou lava i le taimi o le ta'avale e ala i le fa'apotopotoga talafeagai e fa'amautinoa ai le sa'o o le fa'agaoioiga o masini.

4. Metotia totogi atoatoa:

Faʻaoga meafaigaluega faʻapipiʻi i luga o le faʻaitiitiga lava ia e faʻamautinoa ai ua saʻo le faʻaogaina o masini ma fetuutuunai i luga o le laulau faigaluega, ina ia mafai ai ona faʻaumatia le taunuuga atoatoa o mea sese eseese.


Taimi meli: Nov-28-2023