itulau_fanua

Tala Fou

O le a le afi ua vave ona atia'e?Ole tele ole maketi e ono o'o ile $22.44 piliona!

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o fale gaosi oloa i le lalolagi atoa, atamai, ma tulaga ola o tagata, o le faʻaaogaina o afi i fanua e pei o taavale, mea faigaluega fale, leo faʻaeletoroni ma vitio, faʻamatalaga faʻamatalaga meafaigaluega, ma masini faʻapisinisi o le a faʻalauteleina.

E tusa ai ma fuainumera, o le averesi o numera o afi eletise o loʻo umia e aiga taʻitasi i atunuʻu atinaʻe o le 80pcs i le 130pcs, ae o le averesi numera o afi eletise e umia e aiga i aai tetele i Saina e tusa ma le 20pcs i le 40pcs, lea e mamao lava i lalo ole averesi. tulaga i atunuu atia'e.O le mea lea, o loʻo i ai pea le avanoa tele mo le atinaʻeina i totonu ole fale afi eletise eletise.

Faʻatusatusa i afi faʻatasi ma se talafaasolopito o le silia ma le 200 tausaga,BLDC afie matua'i la'ititi lava, ma se tala fa'asolopito ua silia ma le 50 tausaga talu ona latou atina'e.Ae ui i lea, faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi semiconductor ma le faʻalauiloaina o MCU ma vaega avetaʻavale, o le tau atoa oBLDC afiua matua faaitiitia.O le mea lea, i tausaga talu ai nei,BLDC afiua atiina ae, ma o latou fua faatatau tuputupu aʻe e maualuga atu foi nai lo afi.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 1: Va'aiga ole BLDC Motor Maketi Tele

O lo'o fa'amoemoe o le fa'atuputeleina fa'aletausaga fa'aletausaga oBLDC afie tusa ma le 6.5% i tausaga a sau.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le maketi o le BLDC i le 2019 e tusa ma le $ 16.3 piliona, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 22.44 piliona i le 2024.

O fea le tele o maketi?O a ni talosaga fa'apitoa?

Maketi talosaga tau taavale

Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o ta'avale malosi fou, o le fa'aogaina o le ta'avale atamai, ma le fa'aogaina o le Ta'avale-i-mea uma, o lo'o fa'atupula'ia atili le tulaga o le fa'aeletonika ta'avale.

I taavale i le lumanaʻi, faʻaopoopo i le faʻauluina o afi, eletise eletise eletise, eletise faʻamalo, faiga faʻamautu, faiga faʻatautaia, ABS, ma tino (e pei o faamalama, loka faitotoa, nofoa, faʻata i tua, solo, sunroof, etc. .) o le a matua faʻaaogaina uma i afi eletise.

I se tulaga lautele, o taavale afi o le tamaoaiga o le a faʻapipiʻiina i le 10 afi, o taavale masani o le a faʻapipiʻiina i le 20 i le 30 afi, o taavale taugata o le a faʻapipiʻiina i le 60 i le 70, poʻo le fiaselau o afi, ae o taavale malosi fou e masani ona manaʻomia le 130 i le 200. taavale afi.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 2: Numera o afi fa'aaogaina i Ta'avale

Faatasi ai ma le faateleina o le gauai atu i le faatinoga o taavale, aemaise lava manaoga mo le mafanafana, saogalemu, tamaoaiga o le suauu, ma le puipuiga o le siosiomaga, o le numera o masini eletise eletise ma mea eletise i totonu o taavale ua faapena foi ona faateleina.O le faʻaaogaina o masini eletise eseese ua mafua ai le faʻateleina o le numera o masini afi i totonu o taavale.

O ta'avale malosi fou ua avea ma fa'atuputelega i tausaga talu ai, ma o faiga fa'avae a le lalolagi o lo'o fa'alauiloaina i le taimi e tasi le atina'eina o ta'avale malosi fou.O atunuu atiaʻe e pei o Europa ma Amerika o loʻo faʻatulagaina ma le malosi le maketi fou o taavale afi, faʻalauteleina le atinaʻeina o taavale malosi fou e ala i le tele o fesoasoani fesoasoani ma tulafono faʻapitoa ma tulafono, ma faʻalauiloaina le suiga mai taʻavale masani i taavale eletise.

Ina ua maeʻa Iulai 2019 i Saina, ona o le paʻu tele o fesoasoani, ua faʻaitiitia le faʻatupulaia.Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o faʻataʻitaʻiga fou o le malosi e pisinisi tetele taʻavale i le 2020, aemaise le faʻalauiloaina o le TESLA Model 3, Volkswagen ID.3 ma isi fa'ata'ita'iga, o lo'o fa'amoemoe e si'itia le alamanuia mai le fa'atupe fa'ameaalofa i le mana'omia, ma ulufale atu i le vaitau fa'avave lona lua.

5G

2020 o se tausaga taua mo le atinaʻeina o le 5G i Saina.E ui lava sa i ai se tuai i le fausiaina o le 5G i le kuata muamua ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, na taʻua e China Mobile o lana sini o le oʻo atu i le 300000 5G nofoaga autu i le faaiuga o le 2020 e tumau pea le le suia.China Telecom ma China Unicom o le a taumafai foi e faʻamaeʻa le fausiaina o 250000 nofoaga fou 5G i le kuata lona tolu e toe faʻaleleia ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi.I le faaopoopo atu i le 50000 nofoaga autu na fuafuaina e Saina Radio ma Televise, Saina o le a fausia 600000 nofoaga autu i lenei tausaga.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 3: Numera o nofoaga autu 5G ua fuafuaina e fausia e le fa'alapotopotoga tetele e fa i le 2020

I nofoaga autu o le 5G, e tele foi nofoaga e manaʻomia ai afi, muamua ma sili, le antenna nofoaga autu.I le taimi nei, o le 5G base station antenna o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻatautaia afi afi o loʻo i ai vaega o le pusa, e aofia ai filifiliga e lua: stepper motor ma brushless motor.O antenna ta'itasi e mafai ona fetu'una'i eletise ua fa'apipi'iina i se afi fa'atonutonu ma se pusa fa'a.

I se tulaga lautele, o se nofoaga autu o fesoʻotaʻiga masani e manaʻomia ona faʻapipiʻiina pe a ma le 3 antennas, o le 4G base station e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le 4 i le 6 antennas, ma o le numera o 5G base station ma antenna o le a faʻateleina.

I le faaopoopo atu i le antenna nofoaga autu, o le faiga malulu i le nofoaga autu e manaomia ai foi oloa afi.E pei o le ili komepiuta, compressor ea malulu, ma isi.

Drones / Underwater Drones

Drones ua lauiloa mo le tele o tausaga, ae le o drones uma e faʻaaogaina masini e leai ni pulumu.I aso nei, o le tele o drones o loʻo sui i masini e leai ni pulumu e maua ai se tino umi, mama ma umi atu le tumau.

E tusa ai ma le lipoti a Droneii, o le maketi o le drone i le lalolagi atoa e $14.1 piliona i le 2018, ma ua faamoemoe e oo atu i le 2024, o le a oo atu i le $43.1 piliona le tele o maketi i le lalolagi, faatasi ai ma le televave o itulagi o Asia ma Amerika i Matu.Ole fua ole tuputupu aʻe ole 20.5.

E tusa ai ma le Ofisa o Vaalele Sivili "Civil Drone Mission Registration System", i le faaiuga o le 2018, sa i ai 285000 drones resitalaina i Saina.E oʻo atu i le faaiuga o le 2019, e silia ma le 392000 drones resitala ma 1.25 miliona faʻatau pisinisi itula o drones.

Aemaise lava i le taimi o le faʻamaʻi i le amataga o lenei tausaga, o drones na i ai se sao taua, e pei o le tapuni i le va o falemaʻi ma nofoaga faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻatinoina otometi felauaiga o faʻamaʻi puipuia ma pulea faʻalavelave faʻafuaseʻi vailaʻau ma faʻataʻitaʻiga;Ta'amilomilo i luga o alatele, sui galuega fa'atonu a le ea;Avatar disinfection artifact, faʻamaʻi atoatoa puipuia ma faʻamaʻi ma sterilization i nuʻu i tua ma e oʻo lava i taulaga i le atunuʻu atoa;Suiga i se tagata poto faasalalau, alalaga o upu ma tauanau tagata e nonofo i le fale, ma isi.

Ona o le a'afiaga o le fa'ama'i, o le tu'uina atu e aunoa ma se feso'ota'iga ua toe tuleia i luma.I Saina, na faalauiloa ai e le Pulega o Vaalele Sivili a Saina se pailate drone logistics ma tufatufa auaunaga i le tausaga talu ai.Ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le saoasaoa o le alualu i luma i Saina e tatau ona faʻavave;I atunuu i fafo, o loʻo galulue faʻatasi le kamupani tele UPS ma le kamupani Siamani UAV Wingcopter e aumai le VTOL UAV fou i totonu o le pisinisi uta e felauaiga afifi.

O loʻo i ai foʻi se taʻavale i lalo ole vai tatou te le masani ai, ma ua amata lemu ona tatou fuaina.Ou te manatua le kamupani vaalele i lalo o le sami na ou faatalanoaina i le 2017, lea na tupu i le tele o gaosiga ma na o le auina atu o le selau o iunite e ala i le faʻatupeina o tagata.I le taimi nei, o le aofaʻi o uta faʻaletausaga o le fiasefulu afe o iunite.

Sika eletise/taavale eletise

O le scooter eletise e le gata o loʻo faʻatumauina le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o le tietiega, ae maua ai foi le malosi fesoasoani atamai.O se meafaigaluega felauaiga e taoto i le va o uila ma taavale eletise masani.O sikola eletise e masani lava ona maua ai fesoasoani eletise tutusa e faʻavae i luga o faailoilo e ala i masini, faʻaititia le gaioiga a tagata uila ma faʻafaigofie le tietiega mo tagata faʻaoga.Pe a fa'atusatusa i uila, ua fa'aopoopoina e scooters afi afi, ma'a, masini, fa'atonu, meafaifa'aili, ma isi, ma fa'atupuina ai le fa'atupuina o le fa'ata'avalevale e sili atu ona eseese.Pe a faatusatusa i taavale faaeletise masani, scooters eletise e le pulea le saoasaoa o le taavale e ala i le feliuliuaʻi o le lima, ae ala i le pueina o le faailo o le tietie i sensors, ina ia malamalama i le faamoemoe o le tietie uila, tuuina atu le fesoasoani malosiaga talafeagai, ma faia tietie sili atu le atamai. .

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 4: Fa'atusatusaga o uila, scooters eletise, ma ta'avale eletise masani

O le tau faʻatau atu o sikola eletise i Saina e mai le 2000 i le 10000 yuan.O sikola eletise eletise Europa e tau i le va o le 500 ma le 1700 euros, ae o le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina sikola eletise e tau i le va o le 2300 ma le 3300 euros.O le tau o sikola eletise e sili atu le maualuga nai lo uila ma taavale eletise.

O le afi o le vaega autu lea o le eletise eletise o le sikola eletise.Ona o le miniaturization, mama, faʻaogaina lelei, ma foliga faʻatuatuaina o sikola eletise, o le faʻatinoga o sikola eletise e fuafua saʻo.O le mea lea, e masani ona manaʻomia e kamupani afi ona faʻavasega le atinaʻeina o afi e tusa ai ma manaʻoga o sikola eletise.E 10% ile 30% ole tau ole sikola eletise.

O loʻo i ai se manaʻoga malosi mo sikola eletise i Europa.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le European Bicycle Industry Association, mai le 2006 i le 2018, o le faʻatau atu o sikola eletise i le maketi a Europa na siitia mai le 98000 iunite i le 2.5 miliona iunite.O le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga na oʻo i le 31%.

O lo'o fa'atupula'ia fo'i le maketi a Iapani.O Iapani o le uluai atunuu na atiae, gaosia, ma faatau atu sikola eletise.I le 1980s, na manuia ai le atinaʻeina o le uluai augatupulaga o sikola eletise.Ae ui i lea, talu ai ona o laufanua maupuepue o Iapani, auala gaoa, ma le matua matua, ua avea scooters eletise ma filifiliga talafeagai.

O le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai i lona amataga.E tele avanoa mo le tuputupu aʻe i le lumanaʻi.I le taimi nei, o kamupani e pei o Mobi, Xiaomi, Harrow, Double Speed, ma le Fa'avavau ua amata ona taumafai e fa'alauiloa sikola eletise i Saina.

ropota fa'apisinisi

O robots faʻapisinisi e masani lava o se maketi sui i Saina, ma o latou avanoa e matua tele lava.E ui lava o Saina o le maketi sili ona tele a le aufaipisinisi robot i le lalolagi, i le tulaga o robots fale gaosi oloa, o tagata taʻutaʻua lauiloa o le lalolagi e tele lava ina taulaʻi i atunuʻu atinaʻe o loʻo faʻatusalia e le Iunaite Setete, Iapani, Siamani, ma isi, e pei o le ABB i Suetena, FANUC i Iapani. , Yaskawa Electric Corporation, ma aiga e fa o loo fai ma sui o Kuka i Siamani.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 5: Fa'atauga o masini fa'apisinisi.(Fa'amatalaga: International Federation of Robotics)

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le International Federation of Robotics, o le faʻatauga i le lalolagi atoa o robots alamanuia i le 2018 o 422000 iunite, lea na faʻatau atu ai le 154000 iunite i Saina, e tusa ma le 36.5%.E le gata i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga mai le National Bureau of Statistics, o loʻo faʻasolosolo malie le gaosiga o robots fale gaosi oloa i Saina, mai le 33000 seti i le 2015 i le 187000 seti i le 2018. O le saoasaoa o le tuputupu aʻe e vave.

E le gata i lea, i tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻalauiloaina o galuega faʻapisinisi e le malo ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o pisinisi i totonu o le atunuʻu, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaogaina o masini faʻapisinisi.I le afa muamua o le 2018, o le aofaʻi o faʻatauga a le tino robot na faʻatupulaia mai le 19.42% i le 2015 i le 28.48%.I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o faʻatauga o robots alamanuia i Saina ua faʻatumauina foi le tuputupu aʻe.

Faaili

Fans e aofia ai: fans, hoods laina, faʻagogo lauulu, ili pupuni, HVAC fans, ma isi.

Mai le va'aiga a le au fa'afiafia a le aiga, o se maketi tele tele lea, ma o le gaosiga o tagata fa'atau fale i Saina e matua tele lava.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le National Bureau of Statistics, i le 2018, o le gaosiga o tagata fiafia i totonu o Saina e 180 miliona iunite.E leai se faʻamatalaga mo Tesema 2017, ae o faʻamaumauga mo le 11 masina e 160 miliona iunite.I le 2016, e 160 miliona iunite, ma e tusa ma le 190 miliona iunite i le 2019.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 6: Gaosiga o ili a aiga i Saina.(Fa'amaumauga: National Bureau of Statistics)

I le taimi nei, o le aufaipisinisi laiti i Saina, e pei o Midea, Pioneer, Nichrome, Emmett, ma isi, o loʻo i ai oloa e leai ni masini i luga o le maketi.Faatasi ai ma i latou, o Emmett e sili ona tele ma o Xiaomi e sili ona maualalo le tau.

Faatasi ai ma le ulufale mai o tagata gaosi tuaoi e pei o Xiaomi, ua amata ona faatelevaveina le fua faatatau o le liua o masini e leai ni pulumu i le fanua o tagata fiafia.I le taimi nei, i le fanua o tagata fiafia i le fale, o loʻo i ai se nofoaga a le au gaosi fale o masini e leai ni masini.

E le gata i ili a aiga, o lo'o iai fo'i mea faigaluega ili komepiuta.O le mea moni, na amata ona sui tagata fa'amama fa'ainitaneti i masini e leai ni pulumu i le tele o tausaga ua mavae.O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga atinaʻe i lenei matata, e taʻua o Ebm-papst, o ana ili ma afi oloa o loʻo faʻaaogaina lautele i le tele o pisinisi e pei o le ea, ea malulu, pusaaisa, meafale, faʻamafanafana ma taavale.

I le taimi nei, o le tele o kamupani i Saina o loʻo faia ni masini komepiuta e leai ni masini e pei o le EBM, ma ua latou nofoia le tele o maketi EBM.

Aemaise lava i le fa'atupula'ia o fale e fa'atauina ai fale, e tatau i le au gaosi oloa ona maua ni avanoa sili.O lea la ua fa’aaofia fo’i e le atunu’u le Charging station i totonu o le poloketi o le “New Infrastructure”, lea e tatau ona tele atu atina’e i lenei tausaga.

E iai fo'i ili fa'a'aisa.Ona o le aʻafiaga o tulaga faʻapisinisi ma tulaga faʻaleleia o le malosi o le atunuʻu, ua amata ona fesuiaʻi le au faʻamafanafana pusaaisa i afi BLDC, ma o le saoasaoa o le liua e fai si vave, e mafua ai se numera tele o oloa.O lo'o fa'amoemoeina o le a suia le 60% o masini fa'a'aisa i le 2022. I le taimi nei, o lo'o fa'atumauina fale gaosi oloa fa'amauaisa i le Vaitafe o Yangtze ma le Vaitafe o Pearl Delta.

I tulaga o tagata fiafia, o loʻo i ai foʻi se vaʻaiga lautele, o se vaega taua o mea umukuka.Ae ui i lea, ona o mafuaʻaga o tau, e le o maualuga lava le fua faatatau o le liua o le ufi.I le taimi nei, o le faʻaliliuga faʻasolosolo polokalame e tusa ma le 150 yuan, ae e le mafai ona faʻamaeʻaina masini afi e le mafai ona faʻamaeʻaina i totonu o le selau yuan, ma o tau maualalo e mafai ona tau e tusa ma le 30 yuan.

O le tele o ili fou ma fa'amama ea latou te fa'aogaina fo'i fofo afi e leai ni pulumu.I le taimi nei, o oloa laiti i luga o le maketi e masani ona faʻaaogaina afi rotor fafo a Nedic, aʻo faʻamama ea tetele e masani ona faʻaogaina le EBM fans.

E le gata i lea, o loʻo i ai se ili faʻasalalau ea o loʻo gaosia talu mai le lua tausaga talu ai, ma o lona tau o loʻo i ai nei e maualuga tele.E masani lava, o le oloa maeʻa tau 781 iunite, ma o loʻo i ai foi ni nai mea taugata, mai le 2000 i le 3000 iunite.

 

Compressor

Ona o le mea moni o le saoasaoa o le pusaaisa compressor e fuafua ai le vevela i totonu o le pusaaisa, o le saoasaoa o le fesuiaiga o le pusaaisa compressor e mafai ona suia e faʻavae i luga o le vevela, faʻatagaina le pusaaisa e faia fetuunaiga e faʻatatau i le tulaga o le vevela o loʻo iai nei ma sili atu ona tausia se vevela tumau i totonu o le pusaaisa.I lenei auala, o le a sili atu le faʻasaoina o meaʻai.Ole tele ole compressors ole pusaaisa e fesuisuia'i e filifilia afi BLDC, lea e maua ai le maualuga o le lelei, maualalo le pisa, ma le umi ole auaunaga pe a galue.

https://www.yeaphi.com/yeaphi-servo-motor-with-drive-1kw1-2kw-48v-72v-3600-3800rpm-driving-train-including-driving-motor-gearbox-and-brake-for- leai-liliu-mooti-ma-lv-toka-oloa/

Ata 7: Fa'atauina o pusaaisa ma pusaaisa fesuisuia'i i Saina.(Fa'amaumauga: National Bureau of Statistics)

O lenei fanua sa masani ona puleaina e oloa mai Iapani, Korea, ma Taiwanese gaosi oloa, ae ina ua uma le 2010, ua amata vave le gaosiga o fale.Fai mai o le tasi tagata gaosi oloa i Shanghai o loʻo i ai le aofaʻi o uta faʻaletausaga e lata i le 30 miliona iunite.

Faatasi ai ma le alualu i luma o tagata gaosi semiconductor i totonu o le atunuu, pe o le pule sili MCU gaosi oloa, le avetaʻavale Gate Avetaavale muamua, poʻo le Power MOSFET, e mafai e le au gaosi oloa ona tuʻuina atu.

E le gata i lea, o loʻo i ai le compressor ea malulu.I le taimi nei, o le fesuiaiga o le ea malulu ua talia lautele, ma o le fesuiaiga o le ea malulu ua avea ma masani.Ole gaosiga ole ea malulu ile Saina e fai lava si tele.E tusa ai ma le National Bureau of Statistics, o le gaosiga o masini ea malulu i le 2018 e 360 ​​miliona iunite, ma o le gaosiga o masini BLDC mo le ea malulu e tusa ma le 96 miliona iunite.E le gata i lea, o le gaosiga o afi BLDC mo le ea malulu o loʻo faʻateleina i tausaga taʻitasi.

Meafaigaluega eletise

Meafaigaluega eletise o se tasi lea o meafaigaluega sili ona faʻaaogaina ma mea eletise eletise.Ona o lona fausaga mama, faigofie ona feaveai, maualuga le gaosiga o le gaosiga, ma le maualalo o le malosi, e masani ona faʻaaogaina i le viliina, tipiina, ma le oloina o faʻagasologa i le tele o faʻalapotopotoga faʻaoga e pei o le fausiaina, teuteuga, gaosiga o fafie, gaosiga o uʻamea, ma isi fale gaosi oloa. .

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi ma le taliaina malie o le DIY concept, o loʻo faʻalauteleina pea le faʻaogaina o meafaigaluega eletise.O le tele o galuega masani o meafaigaluega tusi lesona ua amata ona suia i meafaigaluega eletise, ma o meafaigaluega eletise o loʻo faʻalauteleina foʻi mai mea tau pisinisi i le olaga faaleaiga.O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo meafaigaluega eletise i lea tausaga ma lea tausaga.

O meafaigaluega eletise e leai ni pulumu ua leva ona amata.I le 2010, o nisi faʻailoga mai fafo na faʻafeiloaʻi meafaigaluega eletise e faʻaaoga ai masini e leai ni pulumu.Faatasi ai ma le matua o le lithium-ion maa tekonolosi, tau ua sili atu ona taugofie, ma o le tele o meafaigaluega lima lima ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga.Ua mafai nei ona vaevaeina tutusa i meafaigaluega faʻapipiʻi.

E tusa ai ma faʻamaumauga, o tui eletise i totonu o le atunuʻu e masani lava ona leai se pulumu, aʻo faʻataʻitaʻiga eletise, mea faigaluega maualuga-voltage, ma meafaigaluega faʻatoʻaga e leʻi maeʻa atoatoa, ae o loʻo i ai foi i le faagasologa o le liua.

O lenei mea e mafua ona o le faʻasaoina o le malosi ma le maualuga o le faʻaogaina o masini e leai ni pulumu, faʻatagaina meafaigaluega eletise lima e tamoʻe mo se taimi umi.I aso nei, o le tele o tagata gaosi oloa faʻavaomalo ma totonu o le atunuʻu ua faʻatupeina le tele o punaoa i le atinaʻeina o oloa, e pei o Bosch, Dewalt, Milwaukee, Ryobi, Makita, ma isi.

I le taimi nei, o le atinaʻeina o meafaigaluega eletise i Saina e televave tele, aemaise lava i le itulagi o Jiangsu ma Zhejiang, lea o loʻo faʻatumauina ai le tele o mea gaosi eletise.I tausaga talu ai nei, o le tau o fofo ole pulea ole afi i le itulagi o Jiangsu ma Zhejiang ua faʻaitiitia vave, ma o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻalauiloaina tau tau.Fai mai o se vaifofo e pulea le afi e leai se pulumu mo se meafaigaluega eletise tau na o le 6 i le 7 yuan, ma o nisi e na o le 4 i le 5 yuan.

 

pamu

O pamu vai ose pisinisi masani masani ma le tele o ituaiga eseese ma fofo.E oo lava i laupapa taʻavale e tutusa le mana, o loʻo i ai nei ituaiga eseese o loʻo maua i luga o le maketi, ma tau e amata mai i lalo ifo o le lua yuan i le va o le fasefulu ma le limasefulu yuan.

I le faʻaogaina o pamu vai, tolu-vaega asynchronous motors e masani ona faʻaaogaina mo le feololo i le malosi tele, ae o pamu AC bipolar e masani ona faʻaaogaina mo pamu vai laiti ma micro.O le faʻafouina o le faʻamafanafanaga i matu o loʻo i ai nei o se avanoa lelei mo le faʻafouina o tekonolosi i vaifofo pamu.

Afai e naʻo se vaaiga faʻapitoa, o masini e leai ni pulumu e sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina i le fanua o pamu, ona o loʻo i ai ni tulaga lelei i le voluma, malosi malosi, ma e oʻo lava i tau. 

Tausiga Soifua Maloloina

I tulaga o le soifua maloloina o le tagata lava ia, e lua sui o oloa, tasi o le Dyson's lauiloa initaneti oloa, o le ea, ma le isi o le fascia fana.

Talu mai le faʻalauiloaina e Dyson le oloa faʻatau savili e faʻaaoga ai masini numera televave, ua faʻaalia ai le maketi atoa o le savili.

E tusa ai ma le folasaga a Qian Zhicun mai Jingfeng Mingyuan i le taimi ua tuanaʻi, o loʻo i ai i le taimi nei ni faʻatonuga autu e tolu mo faʻataʻitaʻiga a le matagi: tasi e faʻavae i luga o Dyson e fai ma faʻailoga, e faʻaaoga ai le ultra-high speed brushless motor scheme, ma le saoasaoa lautele o e tusa ma le 100000 ta'amilosaga i le minute, ma le maualuga o le 160000 ta'amilosaga i le minute;O le filifiliga lona lua o le sui lea o le U afi, lea e iai le saoasaoa e tutusa ma le U afi, ae o loʻo i ai le lelei o le mamafa mama ma le maualuga o le ea;O le lona tolu o le rotor i fafo maualuga-voltage polokalame, ma le afi e masani ona faʻataʻitaʻiina le polokalame a Nedic.

I le taimi nei, o oloa faʻataʻitaʻi i totonu o le atunuʻu e le naʻo kopiina i aso ua tuanaʻi, ae ua faʻataunuʻuina le aloese mai pateni ma faia ni mea fou.

O le tele o uta o fana fascia ua amata ona siʻitia i tausaga talu ai nei.Fai mai o faiaoga o faletaalo ma tagata fiafia i taaloga ua saunia nei i fana fascia.O le fascia fana e faʻaaogaina ai faʻamatalaga faʻainisinia o le vibration e tuʻuina atu ai le vibration i musele loloto fascia, ausia le aʻafiaga o le faʻamalieina o le fascia ma faʻaitiitia ai le vevesi o maso.O nisi tagata latou te fa'aogaina le fana fascia e fai ma mea faigaluega fa'amālōlō pe a uma fa'amalositino.

Ae ui i lea, o le vai i totonu o le fascia fana ua matua loloto foi i le taimi nei.E ui lava e foliga tutusa foliga vaaia, o tau e amata mai i luga ole 100 yuan i luga ole 3000 yuan.O le tau maketi o le BLDC afi taʻavale taʻavale laupapa faʻaaogaina i le fascia fana ua pa'ū nei i le 8. x yuan, ma e oʻo lava i se faʻatonuga taʻavale laupapa e tusa ma le 6 yuan ua faʻaalia.O le tau o le fana fascia ua vave ona paʻu.

Fai mai o le a gau se kamupani fai afi, ae o le fesoasoani a se oloa fascial fana, na vave ona toe ola mai.Ma sa fai lava si fafaga.

O le mea moni, e le gata i nei oloa e lua, o loʻo iai foʻi le agaʻi atu i masini e leai ni pulumu i oloa e pei o sele mo tama ma masini lalelei mo teine.

Fa'ai'uga

I le aotelega, o lo'o i ai pea afi a le BLDC ma o lo'o fa'aolaola a latou talosaga.I le faaopoopo atu i mea na ou taʻua iinei, e tele foi, e pei o robots tautua, AGVs, salu robots, puipui puipui, fryers, dishwashers, ma isi.O le mea moni, e tele nofoaga i o tatou olaga tatou te faʻaogaina ai afi eletise, ma o loʻo i ai pea le tele o talosaga o loʻo faʻatali mo i tatou e suʻesuʻe i le lumanaʻi.


Taimi meli: Iul-15-2023