itulau_fanua

Tala Fou

O lo'o mana'o le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi e fa'amalie le avanoa e ulufale ai i ta'avale malosi fou, ma o lo'o i ai se fa'amoemoe lelei o le alamanuia.

I le aso 10 o Fepuari, 2020, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi le faʻataʻitaʻiga o le Faʻaiʻuga i le Teuteuga o Aiaiga Faʻafoe i luga o le Avanoa o Tagata Gaosi Taavale Fou ma Oloa, ma tuʻuina atu le ata mo faʻamatalaga lautele, ma faʻaalia ai o le lomiga tuai o le o le a toe teuteu aiaiga o avanoa.

I le aso 10 o Fepuari, 2020, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi le ata o le Faʻaiʻuga i le Teuteuga o Aiaiga Faʻafoe i luga o le Avanoa o Tagata Gaosi Taavale Fou ma Oloa, na tuʻuina atu ai le ata mo faʻamatalaga lautele, na faʻaalia ai o le lomiga tuai o le avanoa. o le a toe teuteu aiaiga.

E tele naua suiga e sefulu i lenei ata faataitai, o le mea sili ona taua o le suia lea o le "mamanu ma le atinaʻe gafatia" e manaʻomia e le kamupani gaosi malosi fou i totonu o le Parakalafa 3 o le Mataupu 5 o le uluai aiaiga i le "mafai lagolago lagolago" manaʻomia. e le kamupani gaosi taavale malosi fou.O lona uiga e faʻamalieina manaʻoga mo le gaosiga o taavale afi fou i mamanu ma R & D faʻalapotopotoga, ma o manaʻoga mo le gafatia, numera, ma le tufatufaina o galuega a tagata tomai faʻapitoa ma faʻatekinisi ua faʻaitiitia.

Mataupu 29, Mataupu 30 ma le Mataupu 31 ua soloia.
I le taimi lava e tasi, o tulafono faatonutonu fou o le pulega o loʻo faʻamamafaina ai manaʻoga mo le gaosiga o le gaosiga o le atinaʻe, gaosiga o oloa gaosi, auaunaga pe a uma ona faʻatau atu, ma le faʻamautinoaina o le saogalemu o oloa, faʻaititia mai le uluai 17 mataupu i le 11 mataupu, lea e 7 o veto mea. .E mana'omia e le tagata talosaga ona fa'amalieina mea uma e 7 veto.I le taimi lava e tasi, afai o isi mea lautele e 4 e le sili atu i le 2 mea, o le a pasia, a leai, o le a le pasia.

O le fa'ata'ita'iga fou e manino lava e mana'omia ai tagata gaosi ta'avale malosi e fa'atuina se faiga fa'amautu o oloa mai le tu'uina atu o vaega autu ma vaega i le tu'uina atu o ta'avale.E tatau ona fa'atūina se fa'amatalaga atoatoa o oloa tau ta'avale ma fa'amaumauga o su'esu'ega falegaosimea ma fa'amaumauga e teu ai, ma o le taimi e teu ai e le tatau ona itiiti ifo nai lo le fa'amoemoega o le taamilosaga o le olaga o le oloa.Pe a tulaʻi mai faʻafitauli masani ma faʻaletonu mamanu i le tulaga lelei o oloa, saogalemu, puipuiga o le siosiomaga, ma isi itu (e aofia ai faʻafitauli e mafua mai i le faʻatau oloa), e tatau ona vave iloa mafuaʻaga, fuafua le lautele o le toe faʻafoʻiina, ma faia ni faiga talafeagai. .

Mai lenei manatu, e ui lava o tulaga avanoa ua faʻamalieina, o loʻo i ai pea le maualuga o manaʻoga mo le gaosiga o taavale.


Taimi meli: Ian-30-2023